FPM DA LA CARA

1

Un año más, a escasos días del inicio de la liga, se vuelve a repetir la historia de siempre. Podemos hablar o dar nuestra opinión sobre la Lfp,Cds, Rfef, Medriapro, Grupo Prisa, Roures, Astiazarán, etc… pero , para qué, a nosotros sólo nos interesa la situación de las aficiones que, al parecer, no pintan nada en este .

La Federació de Penyes Mallorquinistes no se ha quedado ajena a la polémica creada por los horarios en las tres primeras jornadas y ha publicado en su web una carta conjunta con la AFEPE, federaciones unidas, manifestando el sentimiento  de casi 10.000 peñas de toda España.

Os copiamos la nota con el enlace de la web de la federación.

 Jgp

 

NOTA DE PREMSA DE AFICIONES UNIDAS

Madrid, 2 d’agost de 2012

En relació amb la publicació dels horaris dels partits per les 3 primeres jornades de la LLIGA BBVA des de AFICIONES UNIDAS com a associació fundada el març de 2000 i que agrupa les Federacions de Penyes de clubs de Futbol, pertanyent en l’actualitat a la nostra associació 43 Federacions de Penyes, 9.876 penyes i prop de 1.000.000 d’aficionats al futbol al nostre país, manifestem:

– Que una vegada més els aficionats al futbol estem pagant la sense raó, i falta de criteri per part dels clubs en la negociació dels contractes de TV i en l’establiment dels horaris per facilitar l’accés als estadis, a aquells abonats que abans hagin pagat l’abonament per tota la temporada.

– Que estem totalment en contra que els partits es juguin en horaris totalment absurds, el que impedeix a la majoria d’aficionats poder assistir ni en molts casos poder utilitzar transport públic per anar amb els seus fills, sobretot el més joves, i els que no són de la ciutat on se celebra el partit, tot això tenint en compte, que el partit el tenen inclòs i pagat en el carnet d’abonat.

– Per tot això des AFICIONES UNIDAS diem a tots els Presidents de Clubs de Primera i Segona Divisió Ja n’hi ha prou, L’AFICIÓ EXIGEIX RESPECTE.

– Amb independència de les mesures que cada Federació de Penyes pugui adoptar animem als aficionats que vagin als camps a presenciar els partits de la primera jornada expressin la seva opinió per això proposem que

– A la primera jornada i a partir del minut 11, es realitzi una xiulada durant un minut en tots els estadis com a mostra de repulsa als horaris establerts.

– Que per part de cada Federació de Penyes es realitzi una pancarta amb el lema PRESIDENT: L’AFICIÓ EXIGEIX RESPECTE, com a mostra de la nostra indignació i alhora de solidaritat amb aquells aficionats que els seus equips disputen partits a les 23:00 hores.

– Que per part de cadascuna de les Federacions de Penyes que pertanyen a AFICIONS UNIDES es traslladarà al president del club la preocupació que tenim els aficionats al futbol per la situació actual.

José M. Suarez Braña

Aficiones Unidas – Presidente

 

http://www.penyesmallorquinistes.es/_/?p=3014

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s